Robers

Reutilitzar la roba descartada i potenciar-ne el consum sostenible entre les persones amb pocs recursos econòmics són alguns dels objectius d’aquests espais, que representen una activitat històrica de l’entitat, i que s’han modernitzat i adaptat a les necessitats actuals. Equips de persones voluntàries reciclen roba de segona mà, parament de la llar i mobiliari que es troba en bon estat, per tal de posar-lo a disposició d’aquelles famílies que en necessiten. A més, els robers són un punt de trobada i d’atenció per a les persones en situació de vulnerabilitat.


En els moments més complicats de la crisi sanitària, molts robers han continuat la seva activitat realitzant entrega solidària de roba en lots preparats per poder atendre les persones i famílies que ho necessiten. Alguns robers també han col·laborat estretament amb dispositius especials i d’emergència per a persones sense llar.

1.896

persones ateses

4.226

persones beneficiades

349

persones voluntàries

27

punts de servei

37

S'han realitzat activitats de dinamització comunitària amb la participació de 382 persones

Finançament: Ajuntament de Malgrat de Mar, Figueres, Maçanet de la Selva, Generalitat de Catalunya-Departament de Drets Socials amb càrrec a l'assignació tributària del 0,7% de l'IRPF.