16

persones voluntàries

5

projectes d'acció social

22.188€

d'inversió social

Servei d'Aliments

Les famílies amb menys recursos econòmics, o que no poden cobrir les necessitats bàsiques, troben en els Serveis d’Aliments una opció de mínims per abastir-se d’aliments i productes higiènics, al seu entorn més proper, la seva comunitat.

43 persones ateses

97 persones beneficiades

8 persones voluntàries

Ser Gran en Dignitat

Acompanyem a través de trucades i visites de persones voluntàries a persones grans que viuen en residències o al seu domicili particular per lluitar contra la solitud no volguda i l’aïllament.


11 persones grans ateses

5 persones voluntàries

Classes d'àrab

Dintre les activitats que ofereix l'AMPA de l'escola, acull un grupet d'infants que es troben dos dies a la setmana per aprendre a llegir i escriure la llengua àrab. Obert a tota persona interessada. És important aquest aprenentatge per les persones que parlen aquest idioma i alhora és un reconeixement a la riquesa que representen les diferents llengües presents als nostres pobles.

9 persones participants

2 persones voluntàries

Taller de Costura

Ens reunim per compartir coneixements pràctics de costura, de reutilització i de reciclatge de roba, i, alhora, fomentem els vincles entre persones d’una comunitat per evitar les situacions d’exclusió social.


4 persones participants

1 persona voluntària

Tallers d'Acollida Lingüística i Cultural

Aprendre la llengua de la societat d’acollida és un aspecte bàsic per poder-se integrar, compartir experiències amb el veïnat, entendre els comunicats de l’escola o optar a una feina.

24 persones ateses

2 persones voluntàries

Consulta la memòria impresa i el detall econòmic

Amer Càritas memòria 2021 b.pdf

Càritas Amer

Rambla Monestir, 11,

17170 Amer

606 992 902

amer@caritasgirona.cat